NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Verhuizen

Verhuizen is een kunst op zich

1 Minuten lezen
verhuizen voorbereiden

Het blijkt vanuit de cijfers van het CBS dat de gemiddelde Nederlander zeven keer verhuisd in zijn of haar leven. Waarom men verhuist met een verhuisbedrijf in Purmerend kan heel divers zijn. De meest voorkomende motieven zijn dat men groter of kleiner wilt gaan wonen, dichter bij werk wilt gaan wonen, naar een fijnere buurt toe wilt, vanwege zijn of haar studentenleven of gaat leven naar de financiële situatie. Wegen het overlijden, faillissement, gedwongen emigratie of het verhuizen naar een zorginstelling kan er ook sprake zijn van een woningontruiming.

Voor zowel het normale verhuizen als een woningontruiming kan er een bedrijf worden ingeschakeld die het fysieke werk overneemt. Een professioneel bedrijf die zich speciaal richt op een huisuitzetting is Woningontruiming Van Der Poel. Wanneer er bij een woningontruiming zelf de handen uit de mouw wordt gestoken kan dat mentaal en emotioneel zwaar vallen. Als er toch wordt besloten om het verhuizen volledig via eigen banen te leiden kun je daar het beste een plan voor maken.

Verhuisplan maken

Bij het verhuizen komen veel dingen kijken. Wanneer ga je alles overzetten? Is de woning dan al klaar? Hoe gaan we alles vervoeren? Enzovoorts. Het belangrijkste is om het zo gestructureerd mogelijk te plannen. Maak een plan voor jezelf en begin vervolgens met de grootste klus, namelijk het inpakken van de spullen. Begin daar op tijd mee zodat de planning niet onverwacht uitloopt. Begin bij één kamer door eerst te bepalen wat je mee neemt en wat niet.

Spullen kunnen altijd gedoneerd worden als het zonde is om weg te gooien. Zorg voor voldoende verhuisdozen en ga aan de slag. Label de dozen om het uitpakken heel stuk makkelijker te maken. Schrijf op wat erin zit en in welke kamer de doos terecht komt. Doe als laatste de levensmiddelen en schoonmaakartikelen inpakken aangezien je dat wellicht nog nodig hebt tijdens de verhuizing.

Gerelateerde berichten
Verhuizen

Verhuizing van senioren: Wat, waarom en hoe?

5 Minuten lezen
Verhuizen kan op elke leeftijd een emotionele uitdaging zijn. Voor senioren kan het proces extra moeilijk zijn, omdat het ontwortelen van iemands…
Verhuizen

Verhuizen doe je zo: 3 inpaktips

1 Minuten lezen
Een verhuizing kan voor veel frustratie en stress zorgen. Vooral als je moet verhuizen in een periode dat je normale werk leven…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *