Om duurzaam te leven en te wonen zijn er gelukkig genoeg opties. Van een nieuwe warmtepomp installeren tot het overgaan op groene stroom, tegenwoordig is het makkelijk om je steentje bij te dragen aan een betere toekomst.

Op onze blog vind je de laatste artikelen over het duurzaam wonen en leven. Kijk wat er voor jouw woning het beste gedaan kan worden om nét dat stapje extra te zetten voor een beter klimaat. Lees op onze website over de verschillende warmtepompen die je kunt aansluiten en laat berekenen hoeveel volume je nodig hebt voor jouw huis.

Milieuvriendelijke oplossingen

Als je op zoek bent naar milieuvriendelijke oplossingen voor je woning en levensstijl dan zit je op onze blog goed. Regelmatig schrijven we hier over duurzame oplossingen voor je huis en wat jij kunt bijdragen aan een schoner klimaat.

Het installeren van zonnepanelen of het opvangen van regenwater zijn hier twee voorbeelden van. Op onze website vind je interessante informatie over welke stappen jij allemaal kunt ondernemen om mee te doen met duurzaam leven en wonen.