NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Slapen

De beste manieren om in slaap te vallen

2 Minuten lezen
in slaap vallen

Wist je dat de kans groot is dat je slecht slaapt als je stress hebt. En zo zijn er nog veel meer redenen waarom mensen slecht slapen. Voor je gezondheid is goed slapen juist extreem belangrijk, dus heb ik een blog geschreven met de beste manieren om in slaap te vallen. Vaak zijn er genoeg winkels te vinden waar je boxspring deals kan vinden. Zo scoor je goedkoop een luxe bed. Veel leesplezier.

Muziek luisteren

Ik doe altijd het licht van mijn kamer helemaal uit en luister naar rustige muziek op mijn telefoon via mijn oordopjes. Hierdoor ontspan ik lekker en uiteindelijk ben ik zo moe dat ik stop met de muziek en lekker ga slapen. Wel zou ik adviseren om niet teveel naar je telefoon te kijken (het felle blauwe licht), dit werkt namelijk weer averechts! Klassieke muziek is trouwens de beste muziekkeus blijkt uit studies.

Je warme sokken aanhouden

Ik slaap vaak met enkel een boxershort en dit is ook beter dan heel veel kleding aanhouden om te slapen, maar warme sokken kunnen juist wel weer helpen. Uit onderzoek blijkt dat warme voeten en warme handen helpen bij het in slaap vallen. Om met handschoenen aan te gaan slapen, vind ik dan weer iets te ver gaan, maar warme sokken kan dus zeker een optie zijn, als je heel moeilijk in slaap valt. Ga op zoek naar boxspring deals om een voordelig bed te kopen.

Een beetje frisse lucht en lavendel

Uit ander onderzoek blijkt weer dat de geur van lavendel kan helpen bij het in slaap vallen en daarnaast de kwaliteit van het slapen kan verbeteren. Dus haal de heerlijke lavendel geur in je slaapkamer zou ik zeggen. Een andere tip is om altijd het raam open te laten. Al is het maar op een kiertje of met een hoor ervoor. Dit zorgt namelijk voor frisse lucht (en een koelere kamer) en daardoor slaap je beter.

Zorg voor een goed ritme

Probeer elke avond op dezelfde tijd naar bed te gaan, zodat je een bepaald ritme opbouwt. De biologische klok speelt ook een rol, dus hou een beetje normale tijden aan en vermijd al dat licht van elektronische apparaten (telefoon, laptop en televisie bijvoorbeeld). Een lekkere slaapplek is ook heel belangrijk als je goed wilt slapen. Je zou ook nog een boxspring kunnen aanschaffen, omdat dit een bed is waarbij je enorm veel slaapcomfort hebt. Mijn elektrische boxspring heeft me enorm geholpen hierbij. Wellicht kan het jou in de toekomst ook gaan helpen of anders één van de andere tips.

Gerelateerde berichten
Slapen

Bezienswaardigheden in Noordwijk

1 Minuten lezen
Er zijn genoeg bezienswaardigheden in en rondom Noordwijk. In dit artikel worden een paar mooie bezienswaardigheden aan u voorgelegd. Naast de goede…
Slapen

Verschillende soorten slapers: welke boxspring past het beste bij jouw slaappositie?

2 Minuten lezen
Wist u dat 75% van de Nederlanders op hun zij slapen? Bij een boxspring kopen is het belangrijk om te weten hoe…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *