NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Beveiliging

Beveiligingsdiensten voor bescherming van inboedel

2 Minuten lezen
inboedel beschermen

Voor een optimale bescherming van je inboedel zijn er naast diensten van een slotenmaker nog vele andere opties. Uiteraard zijn de services van een Goedkope Slotenmaker Den Haag onmisbaar. Denk daarbij aan het vervangen van oude sloten die niet meer aan het keurmerk voldoen of het herkennen van risicovolle plekken rondom het huis. Daarnaast kan men advies inwinnen over het verbeteren van bestaand hang- en sluitwerk met toevoegingen van grendels en pensloten.

Verder kan men beveiligingsdiensten krijgen van ander soort bedrijven dan alleen slotenmakers. Zo kan een elektricien passende verlichting installeren bij deuren en ramen. Een specialist in hekwerken kan een omheining plaatsen. Glaszetters kunnen gebroken ruiten herstellen na een inbraakpoging. Een schilder voorkomt dat een huis er verwaarloosd en leeg uitziet. Een nieuwe laag verf zorgt er overigens voor dat houtrot voorkomen wordt en zodoende zwakke plekken in een woning tot een minimum houdt.

Slotenmakers vervangen sloten na inbraak

Het allerbelangrijkste aan een huis qua bescherming van de inboedel is dat er door een Top Slotenmaker kwalitatieve sloten op deuren zijn geplaatst die directe in- en uitgangen vormen. Voor deuren binnen de woning zelf kan het sluitwerk simpeler van aard zijn. Toch kan er ondanks alle voorzorgsmaatregelen van een slotenmaker niet altijd voorkomen worden dat een inbreker binnensluipt. Daarbij worden sloten vaak kapot gemaakt door een deur in te trappen of door het mechanisme in het slot uit te boren. Zo’n geforceerd of uitgeboord slot kan dan niet meer opnieuw gebruikt worden. Het laten vervangen van sloten is na een inbraak gepast. Zo zorgen slotenmakers ervoor dat de huisbeveiliging na zo’n aanval weer hoog is.

Verlichting om inbraak te voorkomen

Een methode om inbraken te voorkomen is natuurlijk de mooiste oplossing. Dat bespaart geld dat anders naar het inbraakherstel zou moeten gaan en de tijd die een slotenmaker bezig is met de reparatie. Door verlichting aan te brengen kan men inbrekers ontmoedigen om in de buurt van uw woning te komen. De kans op gezien en herkend te worden is te groot waardoor ze liever een pand uitzoeken met weinig buitenverlichting. Om energie te besparen kunnen lampen uitgerust worden met een bewegingsdetector of een tijdschakelaar.

Camera’s en beveiligingssystemen laten installeren

Een luxere oplossing is het laten installeren van een beveiligingssysteem met camera’s. Een door een slotenmaker goed beveiligde deur wordt op die wijze nog veiliger. Een intercomsysteem kan geplaatst worden voor de ingang. Ieder die dan aanbelt kan dan van tevoren worden gezien en mee gesproken alvorens de voordeur of toegangspoort wordt geopend. Een bewakingscamera is een meerwaarde, niet alleen vanwege de preventieve werking, maar ook omdat men continu bewijsmateriaal vastlegt dat in een rechtszaak gebruikt kan worden.

Hekken om de tuin aanleggen

Heb je een tuin? Leg dan hekken daarom heen aan en laat een slotenmaker deze voorzien van degelijke sloten of een ketting met hangslot. Net zoals voldoende licht hebben is het bemoeilijken van de toegang ook een manier om het criminelen lastig te maken om bij jouw inboedel te komen. Hierin kan men diverse soorten hekwerken onderscheiden die voor elke situatie de juiste oplossing bieden. Denk aan gaashekwerk om grote afstanden af te dekken en stijlvolle hekken met spijlen rondom een woning.

Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *